Máris nagy a tömeg az új kisteszkóban

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)
Február 22-én megnyitott a Tesco Expressz a régi Retz Bútoráruház helyén, a Szent Kereszt térnél, s ezt észre is vették az emberek, ugyanis lassan több lesz bent a vásárló, mint a termék.

Az új redukált Tesco egyébként nagy port kavart már az előző években is, az akkor még esetleges megjelenésével. A környéken lévő kisboltosok, kiskereskedők méltán aggódhattak a jövőjükért, sokan tiltakoztak ellene, ráadásul az önkormányzat sem tartotta jó ötletnek az egykori Retz épületének efféle kihasználását.

Rúzsa Ágnes jegyző sem engedélyezte anno az Expressz létesítését, ám ezt a döntést felülbírálták, így pénteken már találkozhattunk is az eredménnyel.

Nem kizárt az sem, hogy káosz fog kialakulni a környéken, ugyanis az eddig csendesnek mondható területen az autós forgalom megnő, ugyanakkor külön parkolóhely nincs, csak a szomszédos emeletes házakhoz tartozó helyeket lehet elfoglalni. Ami a hajléktalanokat illeti, hozzájuk, s az általuk amúgy is kedvelt térhez közelebb kerültek a folyékony termékek, amelyeknek közülük többen is fogyasztói. Ezeket pedig már helyben "el is tüntethetik", aminek további kellemetlenségek lehetnek a származékai.

Most, hogy megnyílt, milyen lesz vajon a visszhangja? Sokan azt vallották, hogy nem fognak ott vásárolni, ennek ellenére a mai napon azt tapasztaltuk, hogy megrohamozták a helyet. Akkor mégsem kerülik el, vagy ez csak a kezdeti kíváncsiság? Mi lesz a kisboltosokkal? Írjátok meg a véleményeteket!

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek