Nincs veszélyben a Népkert az épülő sportcsarnok miatt

Desktop
(forrás: Rákosmente Önkormányzata)

Nincs veszélyben a Népkert - tette közzé az önkormányzat. Július 8-án a peticiok.com oldalon, a „Népkert védelmében!” címmel online aláírásgyűjtési felhívás jelent meg annak érdekében, hogy Rákosmentén ne épüljön multifunkciós és szabadidő központ. A petíció felhívó szövege azt állítja, hogy a beruházás veszélyezteti a Népkert zöldfelületeit, továbbá a tervezett csarnok szolgáltatásai annak közvetlen közelében jelenleg is hiánytalanul elérhetők. 

Az önkormányzat cáfolja ezt. Törekednek a kertvárosias jelleg, zöld karakter megőrzésére, a kerületszerte elérhető minőségi zöldfelületek biztosítására. "A 2013-ban felújított Népkert egy igazi zöld közösségi felület, változatos programok színhelye. Rákosmente Önkormányzata büszke a Népkertre, ami a kerület féltve őrzött kincse, így a multifunkciós sport és szabadidő központ tervezésekor alapvető szempont volt, hogy az építkezés a Népkertet semmilyen módon nem érintheti" - írják a közleményben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek