Viszlát rákosligeti teniszpálya!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Pedagógus klubház és a teniszpálya Rákosligeten (forrás: szerintemazelet.blogspot.com)

Egy érdekes bejegyzést olvastunk a Rákosvidék csoportban a rákosligeti teniszpálya múltjáról, jelenéről, némi előrejelzéssel a jövőjéről. Olvassátok, véleményezzétek!

"Mintegy 95 évig volt a rákosligeti Hősök terén (mikor mi volt a neve) egy teniszpálya. Számomra már az is roppant érdekes, hogy egy 95 évig üzemelő teniszpálya területe, aminek ráadásul az épületében az évek során már a könyvtártól kezdve nagyon sok minden üzemelt, hogy is lehet egy snassz "közterület", mint például a mellette lévő parkrész. De hát, ezt biztos meg tudják magyarázni, hogy erről a világháború, a kommunisták, a "Kádár-rendszer"', na, meg persze a komcsik, és a libsik tehetnek! Ja, és persze ne hagyjuk ki Soros Györgyöt sem!

De nem is ez a lényeg! A 95 év alatt az a teniszpálya mindig TISZTA, és RENDEZETT volt!!! Pedig régebben még télen korcsolyázni is lehetett ott, amit szintén nagyon sokan ki is használtak. Aztán mégis tavasszal már szép, rendezett volt, akár teniszeztek rajta, akár még nem.

Pár hónapja azonban az előzmények ismerete alapján a bérleti szerződés lejárt az önkormányzat irreális igényei miatt, így a jelek szerint területnek nincsen új bérlője. Tehát teljesen vissza került az önkormányzat kezeibe.

De szerintem ezt már mindenki észrevette, hiszen a teniszpálya területén már lassan több a méteres gaz, mint a pályasalak. Csak gratulálni tudok az önkormányzatnak, hogy közel 100 év tisztaság, és rend után nekik ezt is sikerült elérniük pár hónap alatt! Már csak az illegálisan bedobált szemétkupacok, és a kóbormacska kolóniák hiányoznak. Bár gondolom erre sem kell majd sokáig várni! Hiába no, nem vagyunk egyformák! Van, akinek az "élhető kertvárosi környezet" ezt jelenti... Tiszta "Mária strand" feelingje van az egésznek... "

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek