Újabb földút kapott burkolatot a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Újabb utcát újítottak fel a kerületben bitumenes útburkolattal. Most már az Agyaghegyi dűlő is csatlakozott a többi felújított utcához: Összekötő utca, Hószirom utca, Mező köz, Rovátka utca. További hétnek (Kerülő utca, Katlan utca, Katlan köz, Oszlop utca, Csendítő utca, Postakürt utca, Toldi utca) a felújítása pedig még folyamatban van. 

Az Agyaghegyi dűlőben minden évben jelentős összegeket kellett fordítani a földút karbantartására. A javítások utáni esős idő és a nagy forgalom következtében az út kikátyúsodott és ez megnehezítette az utcában való közlekedést autóval és gyalogosan egyaránt. A rendszeres földgyalulás és hengerezés sem tudta kiküszöbölni a száraz időszakban keletkező, az utcában lakók életminőségét csökkentő jelentős mértékű porképződést. Ennek következtében az idei évben bruttó 44,6 millió forintot költött az önkormányzat az Agyaghegyi dűlő bitumenpermetes felületzárási munkálataira.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek