Nyáron is hívhatjátok a rákosmenti mezőőröket!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Nyáron is szolgálatban vannak a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársai. A X., XV., XVI., XVII. és XVIII. kerület zöldterületein járőröznek. Az ilyenkor tapasztalt leggyakoribb teendők között az illegális hulladéklerakás felszámolása, a kutyatulajdonosok pórázhasználatának ellenőrzése, a vadgázolásos esetek, illetve a tűzgyújtási tilalom betartatása szerepelnek.

A tavasztól őszig tartó időszakban a legtöbb problémát a zöldhulladékok illegális kihelyezése okozza. A tiltott cselekedetek ezen formája általában a félreeső, kevésbé forgalmas helyszíneket érintik. Ilyen esetekben szabálysértési feljelentés csak tettenérés esetében történik meg, sokszor azonban csupán gazdátlan szemétkupacokkal szembesülhetünk az adott területen.

Amennyiben bárki szemetelést, természetkárosítást észlel, arra vonatkozó bejelentését a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat 06-20-331-80-01-es ügyeleti telefonszámán tudja megtenni.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek