Rákos-patak revitalizáció – javaslaitokat várják!

Oszd meg másokkal!

Desktop
A Rákos-patak eredeti állapotában. (forrás: Képeskönyv, fotó: Szöllősi Nagy András)

Rákosmente önkormányzata Rákos-patak menti területre Kerületi Építési Szabályzatot készíttet. A tervkészítés célja: Rákos-patak menti kerékpárút és revitalizáció lehetőségének biztosítása, továbbá a szabályozási vonal, a beépítési százalék, az építménymagasság, az építési vonal, telkek rendeltetésének meghatározása.

A Kerületi Építési Szabályzat tárgyában tervismertető lakossági fórumot tartunk november 20-án 17 órakor a Polgármesteri Hivatal 301-es tárgyalójában, amelyre várnak minden érdeklődőt.

A tervezet november 9. és november 28. között megtekinthető a Polgármesteri Hivatal bejáratánál lévő hirdetőtáblán és az önkormányzat honlapján.

Véleményeteket írásban várják november 28-ig postai úton (1173 Budapest, Pesti út 165.), vagy elektronikus formában (szabalyozasiterv@rakosmente.hu).

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek