Ismét bővült a Kis-Merzse pihenőhely

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Zöld XVII Egyesület)

A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat és a ZÖLD XVII Egyesület együttműködésében egy raklapból készült szemetessel bővült a Kis-Merzse mellett, az öreg nyárfa árnyékában található pihenőhely, amelyet idén májustól vehetett birtokba a természetszerető közönség a felújított zöld béka tanösvény mentén.

Ahogy az egyesület honlapján olvasható, a természetjárás íratlan szabályai szerint, amely hulladékot (pl. étel- vagy italcsomagolás) magunkkal viszünk a természetbe, azt illik elvinnünk haza és ott lehetőleg szelektíven gyűjteni, vagy egy gyakran ürített szelektív vagy vegyes szemétgyűjtőig, pl. buszmegálló. A legjobb megoldás, ha megelőzzük a szemét keletkezését és újrahasználható edényekben, üvegekben visszük az elemózsiát.

A szemetest a mezőőrök, illetve az egyesület tagjai időről időre kiürítik majd, de kérik, hogy a fenti "szabályokat" figyelembe véve készüljetek a kirándulásaitokra.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek