Új kápolnát szenteltek Rákoskerten

Oszd meg másokkal!

(forrás: rakosmente.hu)

Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek ünnepi szent mise keretében áldotta és szentelte meg Rákoskert új katolikus kápolnáját október 15-én. Az október 15-ei ünnepi szent mise keretében elmondta, örül annak, hogy Magyarországon az első kápolnát adhatják át és áldhatják meg Szent XXIII. János pápa tiszteletére. 

Hatvani Zoltán rákoskert önkormányzati képviselője reméli, hogy a 100 férőhelyes kápolnában és közösségi házban szervezett rendezvényeken, az átadó ünnepségen résztvevő közel 250 látogatónak legalább a harmada megjelenik majd rendszeresen az Istentiszteletek és egyéb programok alkalmával- hangsúlyozva a templom további funkcióját.

A Zrínyi utca és a Rákoskert sugárút kereszteződésénél található katolikus templom és közösségi házba Szőke Lajos plébános várja a rákosmenti híveket.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek