Rendőrök vigyáznak az iskolásokra szeptemberben

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Tíz évvel ezelőtt, 2008-ban indították útjára első ízben "Az Iskola rendőre” programot, amelynek célja a közlekedésbiztonság elősegítése az oktatási intézmények közvetlen környezetében, valamint a kisdiákok szabálykövető magatartásának elősegítése.

A Rákosmentén is rendszeresen megvalósuló kezdeményezés fennállása óta nagymértékben segíti a gyermekek védelmére irányuló balesetmegelőzési tevékenységeket. Megfigyelhető, hogy rendőri jelenlét következtében a diákok, a pedagógusok és a szülők egyaránt nagyobb biztonságban érzik magukat, az oktatási intézmények környékén pedig az autóvezetők sokkal figyelmesebben, a közlekedési szabályokat betartva közlekednek.

A kerületi rendőrség ezért szeptemberben folyamatos jelenlétet biztosít az iskolák környezetében a napi oktatás kezdetének és befejezésének időszakában.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek