Defibrillátor az Újlak suliban!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

December 13-án adták át az Újlak Utcai Általános Iskola részére azt a félautomata defibrillátor készüléket, amelyet az intézmény költségvetéséből finanszíroztak, és közel 600 ezer forintba került.

Az iskola dolgozói és nyolcadik osztályos diákjai egy továbbképzésen vettek részt, ahol elsajátították az újraélesztéshez használt eszköz szakszerű kezelését. Az épületben rendszeresen tartanak sporteseményeket, ezért egész évben igen nagy a hatalmas méretű tornaterem kihasználtsága. Sportolás közben pedig olyan helyzetek is előfordulhatnak, amikor akár egy defibrillátor használata is indokolt lehet. A készüléket az iskola aulájában helyezik el, így nemcsak az intézmény dolgozói, de bárki a környező utcákból is könnyen hozzáférhet szükség esetén. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek