Nemzeti Lovas Program – elsőként a Czimrában

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Dunai Mónika Facebook-oldala)

A Nemzeti Lovas Program Budapesten elsőként nálunk, Rákosmentén indult el a a rákoshegyi Czimra Gyula Általános Iskolában azzal céllal, hogy a nemzeti lovas hagyományokat átmentsük és megőrizzük a jövő nemzedéke számára - tette közzé Dunai Mónika a Facebookon.

A lovaskultúrával elméleti és gyakorlati - dupla testnevelés - órákban négy szakképzett oktató segítségével ismerkednek meg a tanulók a Monte Vigo Sportegyesület fedett lovardájában.

A lovaglás kitűnő pedagógiai eszköz a gyermekek testi és lelki fejlesztésére. A lóval való kapcsolat nemcsak harmóniát kölcsönöz, hanem növeli a szellemi aktivitást is, és emellett pozitívan hat a személyiség fejlődésére is. A programban rendhagyó irodalom-, művészettörténet-, ének- és történelemórákon is részt vesznek a gyermekek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek