Kőrösisek a kerület legjobb kidobósai!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

A harmadik korcsoportos lányok megmérettetése zárta kerületi diákolimpia kidobós mérkőzéseit, amelynek keretében a Pál Apostol Katolikus Általános Iskola, a Zrínyi Miklós Általános Iskola, a Podmaniczky János Evangélikus Általános Iskola, az Újlak Utcai Általános Iskola, a Szabadság Sugárúti Általános Iskola, valamint a házigazda Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola versenyzői játszottak egymással, három-három csapatos felosztásban.

A mérkőzéssorozaton a házigazda kőrösisek végeztek az első helyen. A Szabadság Sugárúti Általános Iskola játékosai a második, az Újlak Utcai Általános Iskola diákjai pedig a harmadik helyért járó érmet vihették haza a díjkiosztót követően. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek