Újabb tekés érmek a Kelet Egyéni Döntőről

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Rákoshegyi VSE)

November 18-19- én az FTC tekepályán rendezték a serdülő és ifjúsági versenyzők részére a Kelet Egyéni Döntőt. Rákoshegyről 7 leány és 2 fiú tekéző vehetett részt a versenyen.

Ifjúsági leány kategóriában a Rákoshegyi VSE I-es csapatának két játékosa is dobogóra állhatott, Tóbiás Anett ezüstérmet, míg Tóth Katalin bronzérmet szerzett. A serdülő lányoknál Bálintfy Cintia 4., Pásztor Enikő 5., Kis Horváth Luca 10., Papp Hajnalka 12., és Balázs Blanka Angéla 14. helyezett lett.

Az ifjúsági fiúk közt Buga Márton 21., serdülő fiúknál Diviki Szabolcs 6. lett.

Gratulálunk fiatal versenyzőinknek! Az Országos Egyéni Döntőket két hét múlva, december 2-3-án rendezik, ahol a rákosmentiek ezúttal is népes csapattal képviseltetik magukat, és remélhetőleg újabb szép érmekkel gazdagodnak majd játékosaink.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek