Három arany- és egy bronzérmet zsebeltek be a rákoshegyi tekések

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Rákoshegyi VSE)

Október 28-án rendezték meg a Budapesti Serdülő és Ifjúsági Egyéni Bajnokságot a Tüker tekepályán. A Rákoshegyi VSE fiatal tekézői közül hét leány és kettő fiú versenyző vetette bele magát a küzdelmekbe a minél fényesebb érmekért és a Kelet Egyéni Bajnokságba való továbbjutásért, ahonnan aztán az Országos Döntőbe kvalifikálhatják majd magukat.

A rákosmentiek kiválóan teljesítettek, a megszerezhető négy aranyéremből, hármat bezsebeltek (Tóbiás Anett – ifjúsági leány, Kis Horváth Luca – serdülő leány és Diviki Szabolcs – serdülő fiú), valamit Tóth Katalin révén egy bronzérmet is szereztek az ifjúsági leányok között. Mivel a többi rákoshegyi versenyző (Balázs Blanka Angéla, Bálintfy Cintia, Papp Hajnalka, Páasztor Enikő és Buga Márton) is kvalifikálta magát a Kelet Egyéni Bajnokságra, reményeink szerint azon a versenyen is szép sikereket érnek majd el fiataljaink!

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek