Új vívópástok a Diadalban

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kerületi önkormányzat támogatási szerződést kötött a Budapesti Honvéd Sportegyesülettel, amelynek értelmében az idei évben összesen egymillió forint támogatást kapnak eszközbeszerzésre.
 
Az együttműködés részeként a már meglévő hat mellé hat új elektronikus pásttal gazdagodott a Diadal Úti Általános Iskola tornaterme, amely így komoly vívóteremként is szolgálhatja az utánpótlás-nevelést és helyszíne lehet területi bajnokságoknak.
 
Az aláírást követően az iskola tanulói Budai István szakedző vezetésével bemutatót tartottak, ezen Imre Géza világ- és Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes magyar párbajtőrvívó is pástra lépett egy bemutató mérkőzés erejéig.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek