Müller Péter - Szeretetkönyv - a Spirit Színház előadása

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu
Desktop

Kultúrházak éjjel-nappal

Müller Péter: Szeretetkönyv -  a Spirit Színház előadása

A népszerű könyvből készült zenés monológ a szeretet fontosságáról.
Színház arról, amire mindannyian szomjazunk. Az előadás nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: a néző szeretetét keresi és szeretni segít. Müller Péter azt írja: A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt.
A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik. Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról,
a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról, s az elmúlhatatlan égi szeretetről.

A színésznő: Papadimitriu Athina, a zenész: Kutik Rezső, rendező: Perjés János

Belépő elővételben: 1200 Ft, a program napján: 1500 Ft

Támogató: Rákosmente Önkormányzata (dr. Piláth Károly képviselő)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek