Kertünk Kincsei

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeptember 21-22. csütörtök, péntek 9-12 óráig

Kertünk Kincsei – Ismerkedés a terményekkel, természettel

A Rákoskerti Művelődési Ház, a Rákoskerti Kertbarát Kör és az ILEX-KERT Kft. közös szervezésében az elmúlt évekhez hasonlóan játékos és interaktív módon zajló terménybemutatóval, kézműveskedéssel, növényismereti vetélkedővel, terménymozaik- és fűszerolaj készítéssel és sok-sok érdekességgel várjuk az érdeklődő a gyermekeket, hogy felfedezzék a termények világát. Megismerkedhetnek az eddig talán csak a boltok polcain látható gyümölcsökkel, zöldségekkel.

Előzetes bejelentkezés alapján kerületi óvodás csoportokat várunk mind a két napon. A rajzpályázat eredményhirdetése és a díjak átadása a pénteki nap folyamán kerül megrendezésre.

Támogató: Rákosmente Önkormányzata (Fohsz Tivadar alpolgármester, rákoskerti önkormányzati képviselő, Hatvani Zoltán rákoskerti önkormányzati képviselő)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek