Napközis tábor a Kalandpark Játszóházban egész nyáron!

Programot feltöltötte:
Kalandpark Játszóház
Desktop

 

Sok szülő küzd azzal nyáron, hogy a vakációzó gyermeket nem tudja kellőképpen lekötni munka mellett, viszont nem tudja -és nem is akarja- egész nyárra „ottalvós” táborról-táborra küldeni őt.
Nekik nyújt segítséget a XVII. kerületi Kalandpark Játszóházban indított napközis tábor, ahova munka előtt elhozhatja csemetéjét, és egész nap biztonságban tudhatja a gyerkőcöt –aki nem mellesleg nagyon jól szórakozik nálunk!
A TÁBOR AKÁR EGY- EGY NAPRA IS LÁTOGATHATÓ, nincs semmilyen kötelezettség vagy minimum részvételi idő!
Hetijegyünk ára: 18.000.- Ft
Napijegyünk ára: 3.900.-Ft
A játszóház rutinos táboroztató csapata, illetve szakképzett pedagógusa, hétköznapokon 7 órától várja a 4-12 éves kalandvágyó gyerekeket, akiket minden nap más témához kapcsolódó programokkal, foglalkozásokkal varázsolunk el, de mindenkinek jut idő szabadon felfedezni a játszóház izgalmait is!
IDEI TÉMÁNK:
Idén egy valódi időutazásra invitáljuk a kalandra vágyó gyerekeket.
Minden héten más történelmi korba repítjük Őket, így egy hét alatt megtudhatnak, megtapasztalhatnak mindent az adott korszakról.
Nálunk az ennivaló biztosítása sem okoz gondot, napi 4 étkezéssel biztosítjuk a vadócok energiaszükségletét! Speciális igényű (érzékeny, allergiás) gyermekek ellátására is fel tudunk készülni!
A tábor egyedülálló különlegessége, hogy minden nap 30 perc SÓBARLANG - használatot biztosít a gyerekek számára, allergia megelőzésére, a tünetek csillapítására, az egészség fenntartására.
Kalandpark Játszóház

http://www.jatszohaz.hu/tabor/

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek