Babahordozós séta és Babás Könyvtározás

Programot feltöltötte:
Enci82
Desktop

A Rákoskeresztúri Szabó Ervin Könyvtár és a Rákosmenti Babahordozó Klub nevében szeretettel várjuk a babákat , kisgyermekeket és szüleiket 2013 július 17-én délelőtt egy rövid sétára amivel a babahordozást szeretnénk népszerűsíteni. Találkozó és gyülekező a Vigyázó Sándor Művelődési Ház (1173 Pesti út 113) előtti Parkolóban lesz fél 10-től. 10 órakor elindulunk a Rákoskeresztúri Szabó Ervin könyvtárhoz (1173 Pesti út 167.) ahova kb.fél 11-ig meg is érkezünk. Aki nem szeretne sétálni , elég ha a könyvtár elé jön. A könyvtár vezetői szívesen látják a babás családokat is. Szeretnénk ha a könyvtár látogatóiban jobban tudatosulhat ily módon, hogy egy könyvtárban ma már nem elsősorban csak a csend a lényeg, hanem hogy a közösségek magukénak érezhessék azt, így a hordozós közösségek, mamák-babák szintén. Az sem gond, ha a babák gügyögnek vagy sírnak akár, mert a könyvtár az övék is! Szoptatásra lesz lehetőség és hely is.
A baba is lehet könyvtártag, méghozzá ingyen! Aki beíratná gyermekét a könyvtárba, az a gyermek lakcímkártyájának bemutatása után megteheti. A babák számára is van rengeteg mondókás vagy böngésző könyv, énekes könyv, kézműves könyv a szülők számára pedig ajánlott szakirodalom, szoptatással , neveléssel kapcsolatban (ezek ki lesznek készítve erre az alkalomra). Beiratkozásunkkal a könyvtár kínálatának bővülését is segítjük! Gyeses kedvezménnyel 50%-al olcsóbban lehet beiratkozni a felnőtteknek is. A program teljesen ingyenes!!

A könyvtárlátogatás alatt is lesz babahordozási tanácsadás és hordozóeszköz kipróbálási lehetőség.

 

További információk:http://rakosmentiklub.blogspot.hu/p/fontos-tudnivalok-klubrol.html     http://www.facebook.com/RakosmentiBabahordozoKlub?ref=hl

2013. július 17. szerda,
09.3013.00
Telefon: 
+36-30-7576802
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek