Augusztusban még lehet hely a rákosmenti nyári táborokban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Kommunikációs gyakorlatok, bizalomjáték, bábozás és kézműves foglalkozások – ilyen elfoglaltságokat kínálnak a rákosmenti kulturális intézmények napközis táborai.

A június 16-i héten az Erdős Renée Házban és a Vigyázó Sándor Művelődési Házban elindultak a gyermekek felügyeletére és szórakoztatására szolgáló programok.

A programok szervezésében nagy segítséget nyújtanak az 50 órás közösségi szolgálatos középiskolás diákok, a táborok pedig elsősorban kisiskolásoknak szólnak, a 6 és 12 év közötti korosztálynak.

Aki szeretne jelentkezni valamelyik kerületi táborba, a nagy érdeklődésre való tekintettel már csak az augusztusi időpontok valamelyikére regisztrálhat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek