Hármas ikrek Rákosmentén!

Oszd meg másokkal!

(forrás: rakosmente.hu)

"Az immár fél éves Bence az édesanyja ölében, Hanna a babahintában aludt, Boglárka pedig éppen a színes játékait tanulmányozta, amikor ajándékokkal megpakolva megérkezett Riz Levente polgármester a Tóth családhoz, hogy gratuláljon három kisgyermekük születéséhez. A városvezető 100.000 forintot, pelenkacsomagokat, plüss macikat és dupló építőt ajándékozott a családnak" - olvasható a önkormányzat honlapján.

Idén január 25-én, a terhesség 33. hetében jött világra Bence (1950 gramm), Boglárka (1670) és Hanna (1490). Tóth-Kardos Ágnes, a babák fiatal édesanyja elmondta, öt éve szeretnének közös gyermeket férjével, Péterrel. A hosszú várakozási idő meghozta gyümölcsét, hisz ez év januárjában háromszoros öröm érte őket, egyszerre három baba érkezett a családba.

Ágnes nagyon örült, amikor kiderült, hogy várandós, és akkor sem esett pánikba, amikor orvosa közölte, egyszerre három kisgyermeket hord a szíve alatt. A kórházból hazatérve, egyáltalán nem volt benne félelem a jövővel kapcsolatban, férje és a nagyszülők összehangolt, közös segítségének köszönhetően.

Az elmúlt fél évben a babák sokat gyarapodtak, Bence a legnagyobb, már 7,5 kilogramm, őt követi Bogi (6 kg), Hanna a legkisebb (5,5 kg), de egyben a legnyugodtabb, legtürelmesebb baba a három közül. Már kanállal esznek, babanyelven beszélgetnek is egymással, és szívesen kapaszkodnak egymás kezébe. Mindhárman átestek a bárányhimlőn, és a szülők legnagyobb örömére átalusszák már az éjszakát.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek