Csuklyás patkányt fogtak Rákoscsabán

Desktop

Valaha kedvencként tartott csuklyás patkányt fogtak a Rákos-patak közelében, a Rizskalász és az Írás utca között lévő patakhoz vezető úton.

Egy arra járó vette észre a "környezetbe nem illő" patkányt még július 8-án, s jelezte a XVII. kerületi elveszett-talált állatok csoportban. A hír hamar eljutott a patkánymentéssel is foglalkozó PatkányVarázs csoporthoz, amelynek tagjai hamarosan ellátogattak a helyszínre, élvefogó csapdát helyeztek ki számára élelemmel. Többször, többen látogattak ki hozzá, ellenőrizték a csapdát, de nyomát nem látták. Egészen július 10-én, szerda délutánig, amikor sikerült végre megfogni a kis foltos állatkát.

Eddigi információink szerint a patkányon harapásos sérüléseket találtak, így első útja az állatorvoshoz vezetett. Reméljük, rövid lábadozás után minden rendben lesz vele és következő gazdája már jobban vigyáz rá.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek