Hospice alapítványt támogató tárlat a Csabaházban

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Angyalföldet és Mátraszentimrét követően Rákoscsabán nyitotta meg kapuit L. Gácsi Éva képzőművész legújabb, Fényvilágom című tárlata szeptember 7-én. A mintegy 40 kiállított kép és installáció az úgynevezett elektrográfia művészeti ágába sorolható, amellyel az alkotó a közelmúltban ismerkedett meg.

L. Gácsi Éva szerint hazánkban az elektrográfia még kiforratlan, így az alkotói folyamatnak csak a képzelet szab határt, közös jellemzője pedig más stílusokkal, hogy a készítő számára nem könnyű feladat meglátni azt, mikor is tekinthető befejezettnek egy szerzemény. L. Gácsi Éva kreációiban a zene, az irodalom és a filozófia egyaránt megjelenik, céljuk mégis a gyönyörködtetés és az elgondolkodtatás.

A kiállítást október 1-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Csabaházban. Emellett szerdánként 18 órától L. Gácsi Éva tárlatvezetést is biztosít, melyre a rendezvény közösségi oldalán lehet jelentkezni. Ezen felül a tárlaton bemutatott képek megvásárolhatóak, a befolyt összegből pedig a Magyar Hospice Alapítványt és a Tábitha Gyerekhospice Házat támogathatják az érintettek.  

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek