Kertkönyvtárt adtak át Rákoscsabán

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmente.hu)

A 90. Ünnepi Könyvhét keretében, június 12-én került sor a Rákoscsabai Könyvtár – Rákosmente Önkormányzatának támogatásával elkészült – kerti bibliotékájának átadására.

Dr. Fodor Péter, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgatója meleg szavakkal köszönte meg a lehetőséget és az önkormányzati képviselők közel 1 millió forintos támogatását. Fontosnak tartotta megemlékezni a Péceli úti könyvtár korábbi fiókvezetőjéről, akinek szívügye volt a kültéri helyszín létrehozása, így az ő emlékének ajánlották az újonnan megépült részt. A megnyitót követően  zöld övezetben folytatódott tovább a műsor, ahol fellépett Heiner Andrea, a Corvin kórus tagja és Bach Ágota musical szakos hallgató, valamint a Diadal úti Általános Iskola diákjai és Horák Maja, a Balassi Bálint Gimnázium tanulója. Az előadásokat követően az intézmény vezetősége megvendégelte a látogatókat, illetve felhívták a figyelmet, hogy a könyvtárban megtekinthető az Erdős Renée Ház anyagából válogatott, Rákoscsaba történetét bemutató kamarakiállítás is.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek