Paks II. eljött Rákosmentére!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmente.hu)

Kerületünkbe látogat a Paks II. mozgó kiállítás. Miért van szükség új atomerőműre Pakson? Mennyire lesznek biztonságosak az új blokkok? Miként járulnak hozzá a klímavédelemhez? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ kaphattok a Paks II. társaság tájékoztató járművén.

A mozgó kiállításon interaktív táblákon ismerkedhettek meg az atomenergiával, a Pakson üzemelő négy, illetve a tervezett két új blokk legfontosabb jellemzőivel. Tájékozódhattok a Paks II. beruházás jelentőségéről, gazdasági és környezeti hatásairól, szerepéről. Emellett kisfilmek segítségével megismerhetitek többek között a 3+ generációs VVER-1200-as blokktípust, és virtuális sétát tehettek egy, a Paksra tervezetthez hasonló atomerőműben. Felmérhetitek a témában szerzett tudásotokat is: a tesztet helyesen kitöltők ajándékot kapnak.

A Paks II. interaktív mozgó kiállítása október 9-től 13-ig tekinthető meg 8-17 óra között a Vigyázó Sándor Művelődési Házban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek