Kezdődik a Kortárs Filmklub idei évada!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

A Vigyázó Sándor Művelődési Házban tartott Filmklub 2018. őszén kezdi 12. évadát. Az új szezonban ismét a XXI. századi, kortárs filmekből állította össze a repertoárt, olasz, angol-szász vagy kelet-európai produkciókból válogatva.

A Kortárs Filmklub új évadában többek között a Machbet, az Ifjúság és a Két nap egy éjszaka című filmeket vetítik, egy közös eszmecsere keretében pedig az alkotások elemzésére is sor kerül. A kezdeményezés idei célja, hogy a fiatalok is megismerkedhessenek az irodalom- és filmkultúra kiemelkedő alakjaival, valamint a mindig aktuális társadalmi, és politikai problémákkal.

Ha szeretnétek csatlakozni a többi filmkedvelőhöz, a művelődési ház információs pultjánál válthattok bérletet, de egy-egy alkalomra is vásárolhattok jegyet.

A kortárs filmklub soron következő rendezvényén, szeptember 25-én a Lecke című bolgár-görög filmdráma kerül terítékre, az idei kurzust a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek