Tálas Áron Trio játszott a Jazzpresszóban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: rakosmentetv.hu)

Februárban is kinyitott a Jazzpresszó a Vigyázóban.

A Junior Prima díjas Tálas Áront számos formációból ismerheti a közönség, ezúttal azonban mint zeneszerző és zenekarvezető mutatkozott be a Jazzpresszó színpadán. A Tálas Áron-trió legújabb: Little Beggar, vagyis Kis betyár című lemezének zenei anyagát mutatta be Rákosmentén.

Február 11-én a Tálas Áron Trio koncertje várta a jazz muzsika szerelmeseit. A formáció tagjai: Tálas Áron billentyűs, Gyárfás Attila dobos, és Barcza Horváth József nagybőgős az együttes névadója által írt dallamokat szólaltatják meg koncertjeiken.

Céljuk, egy-egy koncerten az együttlét, örömzenélés, valamint az, hogy a közönség hasonló élményeket éljen át a zene hallgatása közben, mint amit az együttes tagjai éreznek az előadás folyamán.

A formáció tagjaként színpadra lépett a Jazzpresszó házigazdájának, Gyárfás Istvánnak fia, Gyárfás Attila is, aki 13 éve tanul dobolni, itthon és külföldön egyaránt fejlesztve tehetségét. A Tálas Áron Trió céljai között szerepel, hogy új albumukat minél több helyen bemutassák, valamint a közeljövőben egy standard lemezt hozzanak létre.

Jazzpresszó legközelebb március 18-án, vasárnap lesz. Színpadon: Gyárfás-Premecz Organ Trio.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek