Új szoborkiállítás az Erdős Renée Házban

Oszd meg másokkal!

(forrás: rakosmentetv.hu)

Az Erdős Renée Házban nyitotta meg kapuit Kotormán Norbert szobrászművész kiállítása június 17-én. Az alkotó már gyermekkorában tudta, hogy később a művészettel szeretne foglalkozni.

A mostani kiállítás a művész munkásságának utóbbi 10-11 évét öleli fel, ezekből az esztendőkből figurális jellegű munkákat válogatott erre az alkalomra. Ez összesen 6 szobrot: egy kis plasztikát, két portrét, és három darab életnagyságú, fából faragott figurát jelent.

A megnyitó során Bukta Norbert képzőművész méltatta Kotormán Norbertet. A két alkotó 15 évvel ezelőtt a Rákoskeresztúron található Madárdombi Szent Pál Apostol templomba készült kálvárián dolgozott együtt.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek