Összekötik a Ferihegyi és a Cinkotai utat!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Riz Levente Facebook-oldala)

"Miközben épül Rákoshegyen az új Ferihegyi út, dolgozunk a következő fontos elkerülő útszakaszon. A Vidor utca meghosszabbításával összekötjük a Keresztúri utat és a Cinkotai utat. Ezzel csökkenteni tudjuk az M0 felé tartó kamion- és személyi autóforgalmat a Pesti úton, tehermentesítve Rákoskeresztúrt, a városközpontot. Budapest belső kerületeinek elérése gyorsabbá válik, javul Rákosliget és Rákoscsaba-Újtelep közúti megközelíthetősége" - írja Riz Levente polgármester a Facebookon.

Az útépítéshez szükséges területeket itt is meg kell szereznie az önkormányzatnak, a Ferihegyi úthoz hasonlóan rengeteg kárpótlási föld, nadrágszíj-parcella nehezíti az előkészítést. Az út 100 ingatlant érint, ami azt jelenti, hogy 150 magántulajdonost kell az önkormányzatnak felkutatnia. Ahol nem találják meg a tulajdonost, ott kisajátítási eljárást indítanak.

A tervezési folyamat már megkezdődött, de az útépítés majd csak 2019-ben kezdődik előreláthatólag.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek