Ilex Kertészeti Áruda (Bezárt!)

1173 Budapest, Bakancsos u. 7. | +36-1-253-0964/Ilex Borászati Szaküzlet | http://www.ilex-kert.hu
Desktop

2019. március 1-jén bezárt: "Tájékoztatjuk minden Kedves Vásárlónkat, hogy 2019. március 1-vel az ILEX KERTÉSZETI ÁRUDA bezárja kapuit.
Ezúton szeretnénk elköszönni vásárlóinktól, köszönjük a hűségüket, hogy több mint 28 éven át kitartottak mellettünk, és hogy jó kapcsolatokat sikerült kialakítanunk. Reméljük, hogy áruválasztékunkkal és szaktudásunkkal segítettük, hogy kertjükben, növényeikben örömöt leljenek.
A kertészeti áruda, mint ILEX megszűnik, de Borászati szaküzletünkben várjuk továbbra is kedves új és régi vásárlóinkat. Itt a már megszokott árukészlet mellett széles választékban elérhetőek a növényvédőszerek, tápoldatok, permetezőgépek és alkatrészei. Szaktanácsadással továbbra is állunk rendelkezésükre.
Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy nálunk vásárolt!
"

Rákoskeresztúri cégünket 1991-ben András Károly kétszeres nívódíjas kertészmérnök alapította, azóta is családi vállalkozás keretében működik.

A Kertészeti Árudával szemben 1997-ben nyitotta meg kapuit Borászati Szaküzletünk. Célunk, hogy a bortermelő kiskerttulajdonosok a szőlő szüretelésétől a bor palackozásáig a szükséges eszközöket, anyagokat egy helyen találják meg. A minőségi borok széles választékán kívül borászati, borkóstolási kiegészítőket kínálunk, valamint üveggravírozást is vállalunk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Ilex-Kert Kft.
Telefon:+36-1-253-0964/Ilex Borászati Szaküzlet
Email:ilex@t-online.hu
Honlap:http://www.ilex-kert.hu
Facebook:https://www.facebook.com/ILEX-Bor%C3%A1szati-Szak%C3%Bzlet-1419618788269695/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek