Desktop

Cégünk 2002-ban alakult és a kezdetektől fogva minőségi, korszerű, egyedi audio-video rendszereket tervezett és kivitelezett. Kiváló minőségű, a szórakoztató elektronika területén megbízható és piacvezető márkákból összeállított kínálatunk szolgáltatja az alapot ehhez a teljesen különálló üzletághoz, ami a kor szelleméhez és műszaki színvonalához igazodik, és a minőségi szórakozás igényességét nyújtja az internet világában.

Ha Ön is a minőséget keresi az otthoni szórakozásában, kimagasló ár/érték viszony mellett, akkor biztos lehet abban, hogy megtalálta azt a webáruházat, ahol ezek után nyugodtan vásárolhat, hiszen ezekben a dolgokban egyformán gondolkodunk.

Szakembereink nem csak a termékek Önhöz való eljuttatásában segítenek, hanem több éves szakmai tapasztalataik révén műszaki kérdésekben (pl. kompatibilitás, audio és video szabványok, csatlakoztatás, stb.) is hathatós segítséget tudnak nyújtani, így Ön nem marad magára sem a vásárlás után, sem a készülék kiválasztásakor.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek