Desktop

Kutyaiskolánk több mint húsz éves múlttal és tapasztalattal munkálkodik a kulturált kutyatartás népszerűsítésén, s dolgozik azon, hogy az állatok elnyerjék méltó helyüket a társadalomban, illetve kiérdemeljék a kellő megbecsülést és tiszteletet. Intézményünkben számtalan embertípus találja meg a megfelelő elfoglaltságot kortól és nemtől függetlenül, lehetőséget kapva arra, hogy bizonyos kutyás sportágakat komolyabb szintre fejlesszenek. Több mint két évtizede készítjük fel tagjainkat hazai és nemzetközi versenyekre, megmérettetésekre, rendezvényekre. Kutyaiskolánk vezetője Vörös Lajos, akinek szaktekintélye hazai és nemzetközi körökben is elismert.

Egyik legnépszerűbb kutyaiskolánkban jelenleg az agility, mely kutya és gazdája ügyességét, gyorsaságát egyaránt próbára teszi. Az agility a lovas díjugratás mintájára alakult az 1970-es években, Angliában. Hazánkban is már több mint húsz éve ismert, rendkívüli népszerűségnek örvendő sport, mely évről évre folyamatosan fejlődik. Különlegessége a többi ágazattal szemben, hogy nem csak fizikailag fejleszti a kutyát, hanem szellemileg is kellőképpen igénybe veszi mind az ebeket, mind pedig kétlábú gazdáikat. Ennek köszönhetően sokkal jobb kapcsolat alakul ki kutya és gazdája között, s ez megalapozza a kulturált kutyatartást, nevelést.

Iskolánkban az agility oktatás több éve zajlik sikeresen: intézményünk lehetőséget biztosít a minőségi oktatásra úgy szakmai téren, mint infrastrukturális tekintetben.  Jelenlegi csapatunk különböző szintű csoportokból tevődik össze a versenyzőktől egészen a kezdőkig, korosztálytól teljesen függetlenül. Tagjaink száma folyamatosan bővül, s egyre több sikert tudhatunk magunkénak a hazai és külföldi versenyeken egyaránt. Célunk, hogy minél több sikeres versenyzőt neveljünk, s népszerűsítsük magát a sportágat - mely ötvözi az állatszeretet a sporttal -, valamint annak üzenetét az emberek felé:

„Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes” (Konrad Lorenz)

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horváth-Tóth Boglárka
Telefon:+36-30-572-0044
Email:toth.boglarka@klicker.hu
Honlap:http://www.smileyagility.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Smiley-Agility/174409245945904
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek