Rákosligeti Állatorvosi Rendelő és Kisállatkórház

1172 Budapest, XX. u. 2. | +36-1-257-8719, +36-70-541-6302/kutyakozmetika | http://www.kisallatkorhaz.hu
Desktop

A Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet 1992 óta áll a gyógyítás szolgálatában. Állatorvosaink, asszisztenseink szakmai felkészültsége, odaadó tevékenysége mellett rendelőnk magas fokú műszerezettsége (RTG, digitális RTG, UH, EKG, labor) teszi lehetővé betegeink teljes körű, gyors ellátását. Kisállatkórházunk kedvencének komplett belgyógyászati, sebészeti, szülészeti ellátása mellett, pet shop, állatpatika, kutyakozmetika, Eukanuba, Iams, Hill's, Trovet tápok, gyógytápok széles választéka várja.

Kisállatrendelőnk több évtizedes múltja, az itt dolgozó állatorvosok folyamatos szakmai fejlődése, a korszerű műszerezettség, laborháttér a garancia arra, hogy Kedvence a lehető legjobb ellátásban részesül nálunk. Kiemelkedőnek számít a XVII. kerületben, hogy csontsebészettel is foglalkozunk, és hogy gyakorlatilag egész napos nyitva tartással rendelkezünk.

A Noé Állatotthon beteg állatainak teljes körű állatorvosi kezelését 2008-2010 között a Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézet végezte. 2009-óta a spániel fajtamentés Védenceinek orvosi ellátását is mi végezzük.

Állatorvosi rendelőnkben nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy csak olyan normál és gyógytápokat lehessen megvásárolni, melyek ún. szuper prémium kategóriájúak. Mivel a megfelelő eleség kiválasztása egyfajta terápiás eszköz is, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű az. Nem kell külön állatpatikát felkeresnie a gazdinak ahhoz sem, hogy a szükséges gyógyszereket beszerezze Kedvencének, hiszen nálunk hozzájuthat. Sőt, rendelőnkben nemcsak gyógyulni tudnak a kutyák és macskák, hanem szépülni is, kutyakozmetikánkban ugyanis lehetőségük van erre.

Kérésére házhoz megyünk! Tápkiszállítást vállalunk!

Állatszállítást, állatmentést vállalunk!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.30
Kedd08.00 – 19.30
Szerda08.00 – 19.30
Csütörtök08.00 – 19.30
Péntek08.00 – 19.30
Szombat10.00 – 12.00
Vasárnap17.00 – 19.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Nagy Gábor intézetvezető állatorvos, dr. Kisgergely Judit kisállat szemész specialista, dr. Kizman András kisállat ortopéd, neurológus specialista, dr. Laczkó Tímea, dr. Márialigeti Márton, dr. Olaszy Krisztián
Telefon:+36-1-257-8719, +36-70-541-6302/kutyakozmetika
Email:kisallatkorhaz@gmail.com
Honlap:http://www.kisallatkorhaz.hu
Facebook:http://www.facebook.com/kisallatkorhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek