Pebo Kft. - fénymásolás, nyomtatás

1173 Budapest, Ferihegyi út 84. | +36-1-253-6244 | http://pebo.hu
Desktop

A PEBO Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 15 éves szakmai tapasztalatán alapuló fő tevékenysége  nagy teljesítményű multifunkciós eszközeinken SZÍNES és FEKETE-FEHÉR dokumentumok  másolása, nyomtatása (A/3-as méretig) eredeti anyagról, illetve CD-ről és PENDRIVE-ról is.

A XVII. kerületi  üzletünkben ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében a fénymásoláson és nyomtatáson kívül , hozott és helyben másolt anyagok spirálozását, fóliázását (laminálását), szórólap szerkesztését, bélyegző és névkártya készítését nagyon-nagyon kedvező áron végezzük. 

Partnereink számára biztosítjuk a faxküldés illetve -fogadás lehetőségét.

Vállaljuk különböző típusú fénymásoló gépek teljes körű szervizellátását és igény alapján azok eseti javítását, karbantartását, valamint a gépek kellékanyagainak folyamatos biztosítását.

Cégünk meglátása szerint egy eszköz megvásárlása után annak zavartalan működtetésének biztosítéka - a minőség mellett- a korrekt megbízható szerviz.

Jelentős hangsúlyt kap munkánk során partnereink egyéb irodatechnikai eszköz (pl.  tűző-fűző-, spirálozó, lamináló gép) igényének biztosítása.

Új illetve meghibásodott Colop bélyegzőinek rövid határidőre történő elkészítését, javítását vállaljuk.

Az Elágon, az Egészségházzal szemben lévő 10 emeletes házban. Bejárat a park felől.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 16.00
Szombat08.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pebo Kft.
Telefon:+36-1-253-6244
Email:pebokft@gmail.com
Honlap:http://pebo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek