Nemmakezdtük Költöztetés

1171 Budapest, Oszlop u. 28. | +36-20-596-0608 | http://nemmakezdtukkoltoztetes.hu

Oszd meg másokkal!

Költöztetni, lomtalanítani, fuvarozni sokféleképpen lehet, de meg fogja látni, hogy velünk érdemes!

Magánszemélyek és cégek számára költöztetés, lomtalanítás, tehertaxi Budapesten, annak vonzáskörzetében, országszerte és az Unió teljes területén.

Csomagolás, bútorszerelés sem gond, páncélszekrény, pianínó, zongora sem jelent akadályt! Igény esetén dobozt, ragasztóanyagot biztosítunk, amit az előzetes felmérés alkalmával díjmentesen a helyszínre szállítunk.

Autóink megbízhatóak, esztétikusak, mindennap takarítjuk őket, hogy az Ön személyes tárgyai tisztán utazzanak és érkezzenek! Kedves ügyfeleink az otthonukba engedik be kollégáinkat, ezért büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink mind erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, megbízható emberek.

Legfőbb célunk, hogy az Ön költözése minél zökkenőmentesebb legyen, ennek érdekében a díjmentes felmérés alkalmával tanácsokkal látjuk el, hasznos ötletekkel állunk rendelkezésére, szükség esetén csomagoló anyagot, ragasztót, bőr és egyéb kényes bútorokhoz fóliát biztosítunk.

Büszkék vagyunk rá, hogy mialatt a világválság tombol, és cégek tömegei "csuknak be" évente, elégedett visszatérő és új ügyfeleink száma évről évre nő, megrendeléseinket csak újabb teherautó vásárlásával tudtuk kielégíteni. Ez Önnél is érezteti hatását: áraink korrektek, nem tartalmaznak apró betűs részeket, nincs sumákolás, időhúzás. Önnek azért jó, mert kevesebbet fizet, nekünk azért, mert megyünk a következő munkára.

Dőljön hátra, és mi levesszük a terhet a válláról!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kolamon Kft.
Telefon:+36-20-596-0608
Email:bencsik1979@gmail.com
Honlap:http://nemmakezdtukkoltoztetes.hu
Facebook:https://www.facebook.com/nemmakezdtuk

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek