Multi-Lingua Fordítóiroda

1173 Budapest, Pesti út 8 - 12. 1. em. 11. | +36-1-202-0202 | http://www.multi-lingua.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1982-es alapítású Multi-Lingua Kft. fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat nyújtó cég, kapcsolatban áll fordítóirodák és egyéni fordítók hálózatával is a világ különböző országaiban. Több mint 30 éves tapasztalattal az egyik legkedveltebb fordítóiroda Magyarországon.

Mind a lakosság (iskolai bizonyítványok, levelek, erkölcsi bizonyítványok, lakcímkártyák, igazolványok, stb.), mind pedig cégek számára nyújt fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat a legkülönfélébb szakterületeken és nyelveken. 

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Nyitvatartási időn kívül is kereshetnek minket a központi email címünkön (multi@lingua.hu), projektvezetőink válaszolnak megkeresésükre.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek