Ki-pump Bt. - szennyvízszivattyú-javítás, dugulás-elhárítás

1173 Budapest, Tabán u. 4. | +36-70-616-5996 | https://kipump.hu
Desktop

Szennyvíz- és szennyezettvíz-szivattyúk, átemelők teljes körű javítása helyszínen és műhelyben, munkaidőben és munkaidőn túl, akár hétvégén és éjszaka is.

Szennyvíz- és szennyezettvíz-szivattyúk, átemelők teljes körű helyi karbantartása, időszakos kiszállásokkal, mindig a körülmények és a tulajdonos igényeinek megfelelő időközönként és időpontban.

Speciális célgéppel történő duguláselhárítás akár külön szolgáltatásként is. Nyomócsövek, eldugult lefolyócsövek tisztítása, a dugulás elhárítása. A szolgáltatás kapcsolódhat a szennyvízrendszer karbantartásához, illetve a szennyvízszivattyúk javításához is.

Szennyvíz- és szennyezettvíz-szivattyúk, szaktanácsadással, akár házhoz szállítással és beépítéssel is.

Nyitvatartás:

Ügyelet: munkaidőn túl (17.00 és 08.00 között munkanapokon) és hétvégén (péntek este 17.00-től hétfő reggel 08.00-ig) ügyeletünk áll rendelkezésükre. Telefon: 06-70-616-59-96

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek