Green Paradise Kft. - kertépítés

1171 Budapest, Csapat köz 4/A. | +36-20-356-1081 | http://www.diszkert.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

Miért mi?

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

Szeretné egy ápolt, szép környezetben tölteni mindennapjait?

Hétköznapi életünkkel járó stressz oldására elengedhetetlen a megnyugtató környezet. Kertünk biztosítani tudja számunkra azt a helyet, ami ha megfelelően van kialakítva és fenntartva, akkor könnyedén el tudjuk felejteni, ha csak egy  kis időre is, a mindennapi problémákat. Külterületünk alapját adó zöld színnek nyugtató hatása van, emellett pozitív érzéseket kelt bennünk a tavasz és nyár folyamán nyíló virágok színe és illata, és hogy ilyen környezetben élvezhetjük a családunkkal töltött időt.

Szeretne kertjébe kiülni és családjával több időt eltölteni, anélkül, hogy azon kéne gondolkodnia, miként tartsa fent ezt az állapotot?

Cégünk segítségével időt nyerhet! Kollégáink elvégeznek minden olyan munkát, ami ahhoz szükséges, hogy kertje ápolt és egészséges legyen. A fűnyírásra, metszésre vagy a növényápolásra szánt időt így családjára tudja fordítani, úgy, hogy otthonát egy szép környezet veszi körül.

Szép kert, megfizethető árak mellett?

Cégünk folyamatos akciókat biztosít megrendelői számára és az általunk elkészített ingyenes árajánlat nem tartalmaz rejtett árakat.

Kertépítés munkafolyamata

Egy kert kialakítása több munkafolyamatból épül fel, amelyek elvégzése hozzájárul a szép kert megszületéséhez:

 - Totális vegyszeres gyomirtás: a megfelelő minőségű vegyszerrel való, teljes körű gyomirtás a sikeres kertépítés elengedhetetlen előfeltétele. Hiányának következtében az új pázsit már 1-2 hónap után intenzív gazosodásnak indul. A legnagyobb veszélyt a tarack terjedése jelenti: A tarack által megszállt kertterületek lehangoló látványt nyújtanak, az utólagos irtásra pedig a kertépítés befejeztét követően nincs hatékony módszer.>

 - Kert letisztítása: a totális vegyszeres gyomirtás után meg kell tisztítanunk a területet az elpusztult gyomoktól. Emellett el kell távolítanunk mindenféle szemetet és az építkezés során otthagyott sittet.

 - Tereprendezés: a tereprendezés során kialakítjuk a terepszinteket. A munka méretétől függően, akár géppel is elvégezhetjük, de kézi tereprendezés a kertépítés elmaradhatatlan része.

 - Termőföldterítés: Nagyobb méretű tereprendezés esetén szükségünk lehet termőföld utánpótlásra. Amennyiben vastagabb földréteget terítünk, rétegenként tömörítenünk kell a talajt. A tömörítést gépi módszerrel vagy beiszapolással is végezhetjük.

 - Kert kitűzése: Miután kialakítottuk a kert terepszintjeit kitűzzük a kertbe tervezett részleteket. Karókkal és spárgákkal kijelöljük a kerti formákat. Kitűzzük a burkolatokat, a tereptárgyak helyét és a különböző kerti elemeket.

 - Kert vázának kialakítása: A kerti elemek kitűzése után lerakjuk a burkolatot, ezzel egy időben elhelyezzük a kert többi tereptárgyát. Megépítjük a támfalakat, a lépcsőket, a szinteket áthidaló elemeket. Elhelyezzük pl. a grillező-sütőhelyet, a gyermekjátszó-homokozót, a pergolákat, stb.

 - Növénytelepítés: Először elültetjük a vezérnövényeket, a fákat, nagyobb örökzöldeket. Ezután következnek  a cserjék, majd a legvégén a talajtakarók és a virágok beültetésére kerülhet sor.

 - Automata öntözőrendszer telepítése: Amikor minden a helyére került, és elkészült a kert teljes váza, megépítjük az öntözőrendszert. Ezzel egy időben tudjuk kialakítani a kerti világítást is.

 - Fenyőkéreg, mulcsterítés: a növénycsoportok köré mulcsot, fenyőkérget helyezünk, hogy megvédjük így a talajt a kiszáradástól és a gyomoktól. Emellett javítja a talaj hőháztartását.

 - Füvesítés, gyepszőnyegterítés: Utolsó feladatként füvesítünk vagy gyepszőnyeget terítünk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szabó Levente
Telefon:+36-20-356-1081
Email:info@diszkert.com
Honlap:http://www.diszkert.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek