Farkas Evelin - kutyakiképzés, kutyapanzió

1171 Budapest, Réti csík u. . | +36-30-511-2030

Oszd meg másokkal!

Desktop

Személyre szabott kutyakiképzés, akár az otthonában is!

FIGYELEM! ÚJ LEHETŐSÉG: 2017. áprilisától bentlakásos kutyakiképzést is vállalok. Azaz átveszem problémás kutyáját és a kiképzés után úgy kapja vissza, hogy viselkedési problémái megszűntek, vagy ha kifejezetten valami konkrét feladatot szeretne hogy tudjon a kutya, akkor azt tanítom meg neki.

Jó pár éve foglalkozom kutyakiképzéssel.

Önkéntes voltam a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálat mentőkutyás osztagában, majd a Cserhát Mentőkutyás Egyesületnél (főállásban, 0-24 riasztható mentőkutyás egység) és az S.O.S Mentőkutyás Egyesület tagjaként is foglalkoztam mentőkutyák kiképzésével, személykereséssel.

Bármilyen kutya kiképzését, viselkedési zavarainak megszűntetését, agressziókezelését, gazda távolléte esetén sétáltatását vagy etetését vállalom a XVII. kerületben és környékén. Házhoz is megyek, hiszen sokszor előfordul, hogy elhordják a gazdik kutyaiskolába az ebeket, de otthon újra és újra előjönnek bizonyos problémák. Ezeket a kutyaiskolában sosem fogják tudni orvosolni. A kutyaiskolákban zajló csoportos képzések nem veszik figyelembe a kutyák fajtáját, korát, személyiségét és az egyedi problémákat. Ott minden kutya ugyanazokat a feladatokat kell csinálja. Ezzel szemben én figyelembe veszem, hogy minden fajta más-más célra lett kitenyésztve, így más dolog érdekel egy vizslát, mint egy német juhászt. Más dolgokkal lehet őket motiválni és különbözik a problémamegoldó képességük is.

Először felmérem az Ön és kutyája igényeit, megbeszéljük mi a probléma és milyen megoldást javaslok, majd mindhárman együttműködve (vagy ha a gazdinak nincs ideje, akkor csak én és a kutya :) ) orvosoljuk a problémát :)

Várom mindenki jelentkezését bármiféle probléma kapcsán. De keressen akkor is, ha utazás előtt áll és nem tudja kire bízza a kutya etetését, sétáltatását. Ez nekem is mindig gondot okoz, amikor elutazom.

Forduljon hozzám bizalommal :) Szívesen készítek fotókat is kedvencéről.

Valamint követheti mentőkutyám mindennapjait: http://www.facebook.com/hennamentokutya

Evelin                                          

kulcsszavak: kutya, kutyaiskola, kutyakiképzés, kutyakiképző, rákosmente, bentlakásos kutyakiképzés, kutyasétáltató, kutyasétáltatás, fotózás, kutyaszitter, XVII., 17. kerület, 17.kerület, ecser

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 21.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Farkas Evelin
Telefon:+36-30-511-2030
Email:mail.farkas.evelin@gmail.com
Facebook:http://www.facebook.com/hennamentokutya
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek