EvNa Solutions Minőségügyi Tanácsadás

1171 Budapest, Réti csík u. 11. fszt. 3. | +36-30-511-2030 | http://mailfarkasevelin.wixsite.com/evna

Oszd meg másokkal!

Desktop

Minőségirányítás - ISO szabvány szerint

Vállalkozásunk ISO szabványok szerinti rendszerek bevezetésével és a sikeres tanúsításra való felkészítéssel foglalkozik. 

Az ISO 9001 nemzetközileg elismert szabvány a szervezetek minőségirányítási rendszereire vonatkozóan. Keretet és elvek sorát nyújtja, amely az üzleti tevékenységeinek irányításához egy józan megközelítést biztosít, hogy következetesen elérjék a vevő megelégedését.

Az ISO 9001 szabvány megvalósítása lehetővé teszi vállalata minőségirányítási rendszerének és folyamatainak állandó fejlesztését. Cserébe működése meg fog felelni az ügyfelek követelményeinek és elvárásainak.

Vállalata minőségirányítási rendszereinek fejlesztésével nyereségességén is nagyot lendíthet. A termék- és szolgáltatásminőség iránti valós elkötelezettség bemutatása átformálhatja vállalati kultúráját, mert eredményeként az alkalmazottak megértik a folyamatos fejlesztés követelményét.

Az ISO 9001 szerinti rendszer tanúsításának segítségével vállalata sikeresen fejlesztheti, javíthatja teljesítményét. A tanúsítás segítségével tenderpályázatoknál kiváló szolgáltatásminőségéről tehet bizonyságot; az érvényes ISO 9001 tanúsítvány igazolja, hogy vállalata nemzetközileg elismert minőségirányítási alapelveket követ.

Ezen felül vállalati hatékonyságnöveléssel foglalkozunk, főleg japán módszerek alkalmazásával.

KAIZEN, QCCs, Ishikawa, 5S, ICC, LEAN, PDCA, etc.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Farkas Evelin
Telefon:+36-30-511-2030
Email:mail.farkas.evelin@gmail.com
Honlap:http://mailfarkasevelin.wixsite.com/evna
Facebook:https://www.facebook.com/ISOszabvany
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek