aFolia.hu - Ablakfólia

1172 Budapest, Heltai köz 5/A. | +36-30-284-3259 | http://afolia.hu
Desktop

Épület ablakfóliák - Hővédő Ablakfólia - Belátás elleni Ablakfólia - Biztonsági Ablakfólia

Az ablakfólia sok célra alkalmas. Biztonsági ablakfóliával lakása biztonságát növelheti. Betörésvédelmi ablakfóliáinkat a MABISZ rács helyett is elfogadja.

A balesetvédelmi, más néven szilánkmentesítő ablakfólia közintézményekben már kötelező, de otthonokba is javasolt alkalmazásuk. Komoly sérüléseket lehet megelőzni használatukkal.

Hővédő ablakfóliáinkkal a rezsiköltségek jelentősen csökkenthetőek. Télen a fűtésszámlán, nyáron a klíma költségén spórolhat vele.

A biztonsági, hővédő vagy balesetvédelmi funkció mellett az ablakfólia nem sötétíti be a lakást. A fényveszteség elhanyagolható.

Minden ablakfóliánk 99%-ban szűri a káros UV sugárzást.

Kérjen tőlünk tanácsot! Ingyenesen végzünk helyszíni felmérést.

Nyitvatartás:

Keressen minket telefonon. Rugalmasan alkalmazkodunk.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Andrási Zoltán
Telefon:+36-30-284-3259
Email:az1folia@gmail.com
Honlap:http://afolia.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek