Táncos-Király Jógaklub

1171 Budapest, Péceli út 222. | +36-30-597-8349 | http://tancoskiraly.yogaklub.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A kurzusokon a résztvevők elsajátíthatják a legfontosabb ászanákat (testhelyzetek), légzőgyakorlatokat, bevezetést nyernek a relaxáció és meditáció gyakorlatába, a tudat működésének szabályozásába. A gyakorlati oktatás mellett elméleti áttekintést is kapnak az ászanák és légzőgyakorlatok testi-lelki hatásairól, a jóga-táplálkozás rendszeréről, a relaxáció, meditáció és pozitív gondolkodás jelentőségéről a stressz-feldolgozásban, és a „titokzatos” kundalíni-energiáról, a több ezer éves jógairodalom és a legújabb tudományos kutatások tükrében. A jógagyakorlatokat bárki szabadon végezheti, kortól, nemtől, és testi adottságoktól függetlenül. A hatha jóga gyakorlása az első lépés lehet életünk kiteljesedéséhez, egy új szemlélet kialakulásához, a hosszabb, energikusabb, súlyfeleslegtől és fájdalmaktól mentes, minőségibb élet kialakításához vezető úton.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek