Pulzus Mozgásstúdió

1173 Budapest, Tóimalom u. 4. | +36-20-476-5519 | http://www.facebook.com/pulzusmozgasstudio
Desktop

A Pulzus Mozgásstúdió olyan, mint egy közösségi tér, ahol megszűnik a külvilág zaja és a felgyülemlett feszültség bárki számára, legyen az gyerek vagy felnőtt. Van olyan aerobik óra, amely alatt gyermekfelügyeletet is vállalunk. Továbbá gyerekaerobik edzések alatt órákat tartunk a felnőttek számára is 2 teremben. Óráink, amiket tartunk: bodyART, cross training, gymstick, Kickbox Athletics, M.A.X. training, pilates, TRX. Személyi edzésre is van lehetőség!

Nyitvatartás:

A hét minden napján nyitva van a Pulzus Mozgásstúdió a facebook oldalán feltüntetett órarend szerint. Az órákra bejelentkezés mindig szükséges!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Hadnagy-Hivatal Andrea
Telefon:+36-20-476-5519
Email:pulzus17@gmail.com
Honlap:http://www.facebook.com/pulzusmozgasstudio
Facebook:http://www.facebook.com/pulzusmozgasstudio
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek