Booster Z' Thai Box Klub - Power Gym

1173 Budapest, Péceli út 156. | +36-20-975-1870 | http://thaiboxsport.hu
Desktop

A BOOSTER-Z' THAI  BOX KLUB szeretettel vár minden érdeklődőt, aki szeretné jó hangulatú tréningeken kipróbálni, és megismerni a thai nemzet sportját. Sokan találják meg a thai box - ban a mindennapi stressz levezetésének lehetőségét, a kikapcsolódást, és hobbiként ismerkednek evvel az egész testet megmozgató sportággal. Egyedülálló és különleges mozgáskultúrájával, edzésrendszerével, egy kapaszkodó lehet a mai stresszes, rohanó világban. Természetesen versenyszerűen is kipróbálható, és űzhető, de csak a megfelelő felkészítés után. Gyermekek részére is ajánlott, megfelelő szakmai képzettséggel, és elhivatottsággal óriási eredményeket lehet elérni a gyermekek esetében is!

 

Nyitvatartás:

Edzések a Power Fitness Gym (1171 Budapest, Péceli út 156.) különtermében:

Kedd: 17.30 - 19.00 és 19.00 - 20.30

Csütörtök: 17.30 - 19.00 és 19.00 - 20.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Bánhegyi Zoltán
Telefon:+36-20-975-1870
Email:banhegyi.z@gmail.com, info@thaiboxsport.hu
Honlap:http://thaiboxsport.hu
Facebook:https://www.facebook.com/boosterzthaiboxklub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek