Szabadság Sugárúti Általános Iskola

1171 Budapest, Szabadság sugárút 32. | +36-1-258-2751 | http://www.sugarsuli.hu/
Desktop

Iskolánk a kerület egyik legkisebb iskolája. Rákoscsabán található, közel 360 gyermek „második otthona.” 1910–ben alapította Rákoscsaba önkormányzata. Maga az iskola régi, patinás épület, ahol az osztálytermek falai korábbi nemzedékek tradícióit sugározzák, hiszen diákjaink jelentős részének szülei, nagyszülei szintén ebbe az iskolába jártak valamikor. Nevelő-oktató munkánk 3 épületben zajlik. A központot a Szabadság sugárút 32-36. sz. alatti 11 tantermes régi és az új épületek alkotják, ahol a négy tantermen és a tornatermen kívül sportpálya, játszóudvar és szabadtéri színpad is a tanulók rendelkezésére áll.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-258-2751
Email:sugariskola@gmail.com
Honlap:http://www.sugarsuli.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek