Robogó Óvoda

1172 Budapest, Robogó u. 3. | +36-1-257-7831 | http://www.robogoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a XVII. kerület zöldövezetében nyugodt, csendes, családi házas környezetben helyezkedik el, közel a Rákos-patakhoz. Intézményünk két épületben működik: Rákoscsaba-Újtelepen a Robogó utcában, és Rákosligeten a VI. utcában biztosítjuk a körzetünkben élő családok gyermekei számára az óvodai ellátást.

A székhelyen - a Robogó utcai épületben 4 vegyes életkorú csoportban,a telephelyen - a VI. utcai épületben 3 azonos életkorú csoportban fogadjuk a gyermekeket. A 2014-ben történt összeolvadás előnyeként a szülők már beiratkozáskor eldönthetik, hogy gyermeküknek melyik csoportszervezési formát - ezáltal melyik épületet választják.

A Robogó utcai épület két tágasabb és két kisebb, világos és barátságos csoportszobát foglal magába. A csoportszobák az épület bejáratától két irányban helyezkednek el. Két csoportszobához tartozik egy, közös használatra kialakított gyermeköltöző és mosdóhelyiség.

XVII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek