Piroska Óvoda

1171 Budapest, Pesti út 368. | +36-1-258-1665 | http://www.piroskaovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az óvoda 1974-ben épült. Közlekedés szempontjából jól megközelíthető, egyaránt hordozza a vidékies és városi jelleget. Növényzetben gazdag, nagy udvarán sokat mozoghatnak a gyermekek. Minden évben folyamatosan bővítik az udvar felszereltségét, törekedve a fajátékokra való áttérésre.

A nevelőmunkákat segítve a nagycsoportos korosztályú gyermekek iskolakészültségét utazólogopédus, a részképesség problémával küzdő gyermekeknek fejlesztőpedagógusi végzettségű óvodapedagusunk biztosít rendszeres fejlesztő foglalkozásokat.

XVII. kerületi óvodai körzetek

 

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek