Összefogás Óvoda

1173 Budapest, Lázár deák u. 13-15. | +36-1-257-0056 | http://www.osszefogasovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az intézmény a XVII. kerület zöldövezetében, a Madárdombon található. Az óvodát kertes családi házak veszik körül.

2010-ben uniós pályázat útján még egy csoporttal bővültünk, illetve fejlesztő szobákat alakítottak ki, a konyhát korszerűsítették. Így lettünk 5 csoportos, részben felújított intézmény.

Óvodánk igen szép, tágas udvarral rendelkezik, nagy erőssége, hogy családi házak veszik körül, és gyalogos közlekedés is alig van az óvoda környékén.

Az elmúlt több évtized alatt, kialakítottuk sajátos arculatunkat, helyi sajátosságainkat. Elsődleges feladatunk az esztétikus, barátságos környezet megteremtése, ahol a gyermekek biztonságban és otthonosan érzik magukat.

A csoportokban sajátos nevelési igényű gyermekeket is nevelünk a többi kisgyermekkel együtt. Az elfogadó környezet eredménye, hogy a gyermekek és a szülők segítik és tiszteletben tartják őket a mindennapokban.

XVII. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-257-0056
Email:ovodavezeto@osszefogasovi.hu
Honlap:http://www.osszefogasovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek