Micimackó Óvoda

1172 Budapest, Diadal u. 58-64. | +36-1-257-7263 | http://www.micimackoovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Rákoscsaba-Újtelepen, a kerület peremén, kertes, családi házas zöldövezetben található. Kerületünk központjától a 198-as busszal lehet megközelíteni. Az épület egy kisebb oktatási centrum közepén – két iskola és egy bölcsőde között,– egy 3000 négyzetméteres területen áll. Az óvoda tágas udvarán több mint 70 fa, a kerítést szegélyező por- és zajvédő sövény, bokrok, tuják és fenyőfák, nagy füves terület biztosítják a gyermekek számára a jó levegőt és kellemes környezetet. Az udvaron domb, sík terület, rézsút lépcső található. A gyermekekkel közösen kialakított virág- és sziklakert is az udvarunk részévé vált. A gyermekek számára négy fedett homokozó, fából készült játszóházak és a gyermekek mozgásfejlődését elősegítő famászókák teszik az udvari életet vonzóvá, érdekessé, felfedezhetővé. Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám: 140 fő.

XVII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-257-7263
Email:ovoda@micimackoovoda.hu
Honlap:http://www.micimackoovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek