Pál Apostol Katolikus Általános Iskola és Gimnázium

1173 Budapest, Pesti út 84. | +36-1-256-5825 | http://www.palapostol.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Általános iskola

A mai teljesítményorientált világban már az 5 éves gyermekeknek is olyan elvárásoknak kell megfelelniük, amely okozta stressz a személyiségük fejlődésére is negatívan hat. Azzal, hogy mi Egyházi iskola vagyunk, nem csak az erkölcsi nevelést tartjuk a legfontosabbnak, hanem hitvallásunkból adódóan megköveteljük tanárainktól azt is, hogy a legnagyobb értéknek az emberi életet tekintsék. Tiszteletben tartjuk minden gyermek egyéniségét, és egyenként segítjük őket, hogy felismerjék, miben tehetségesek, hogy kiegyensúlyozott, boldog felnőttként hagyják el az iskolánk falait.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-256-5825
Honlap:http://www.palapostol.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pakaig
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek